Koleżanka miała Civic'a VI za 5k na sprzedaż... Powiem tak - jechał do przodu, hamował, skręcał, na każdy pełny bak trzeba było dolać trochę oleju, przerdzewiały na wylot, pod koniec padła jeszcze uszczelką pod głowicą, a zawieszenia już nie było... Poszedł za 4k na SZCZEREJ AUKCJI TYPU - Sprzedam, prawie wszystko nie działa... Życzę udanych zakupów.
A co sądzicie panowie na temat lanosa i który silnik najlepiej by mi podpasował . Nie chciałbym zeby mi zamulał bo do lanosa juz raczej gaz byłby niezbedny która wersja dla mnie była by najlepsza ?; )
Jeśli chcesz coś mocniejszego to dwie wersje 1.5 16V 100KM lub 1.6 16V 106KM (tutaj często lubi wypalać sie uszczelka pod głowicą). Z gazem nie ma problemu bo te silniki dobrze go znoszą.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Dacia Jogger Extreme - terenowa w każdym calu W ramach debiutu rynkowego modelu Dacia wprowadzi do sprzedaży limitowaną serię Jogger Extreme o wyraźnie zaakcentowanych cechach auta terenowego. Będzie dostępna w pięciu kolorach nadwozia: Czarna Perła, Szary Comète, ...
Almera gnije tak szybko jak trwa po skoszeniu. Trzej sąsiedzi mają te wytwory ( dwóch N15 i jeden N16) i wszystkie rdza bierze w tych samych miejscach. Na progach od drzwi kierowcy i pasażera, wokół spryskiwaczy szyb i ranty koło przednich lamp.
Słaba blacha, słabe zabezpieczenie i słaby lakier. A tak jak już jesteśmy przy blasze. Almera ma strasznie cienką blachę. Tamtej zimy, kiedy to padał marznący deszcz. Pomagałem zbijać lód sąsiadowi z samochodu. Nie dość, że narobił sobie drobnych wgnieceń to do tego na drzwiach wystarczyło raz delikatnie walnąć, aby cały lód spadł. Znaczy, że jest strasznie wiotka blacha.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.