Nissan Terrano 90r, 3.0 V6. Jak zrobić lift nadwozia

11 Lut 2010, 00:37

a tam wytkniesz od razu :mrgreen:

ja sam sie tak staro czuje przez ta moją robote że to się normalnym osobnikom w moim wieku w głowie nie mieści :evil:
Niech moc i moment obrotowy będą z Wami
croochy
Początkujący

Miejscowość: Lublin/Cyców

12 Lut 2010, 09:28

Te produkty sprzedawane na allegro raczej do mnie nie przemawiają, mam złe doświadczenia.. Dobinsons'y jak się poszuka też można kupić taniej i to w porównywalnej cenie jak Ironman :) chyba, że w ogóle będę musiał seryjne wsadzić, to wtedy Sachs'y.
Postaram się robić zdjęcia z przeprowadzanego remontu, to wrzucę coś na forum :lol:
marcin83
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

12 Lut 2010, 10:36

dobinsona taniej niż u importera oficjalnego nie dostaniesz, a jak jest taniej to albo nie dobinson albo nie nowy albo bez gwarancji, a już tego typu amory do większych kółeczek to się przydają z gwarancją, większa masa resorowalna, większe przeciążenia czasem amortyzator nie wydala, jest gwarancja masz nowy bez gadania nrie ma gwarancji następne 400 nie twoje
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...