REKLAMA
Witam ! Mam lat 22 w lutym 23 , mniej więcej już dwa lata jestem poza granicami naszego Państwa wcześniej tz pierwszym moim autem był passat b3 1.8 b + gaz potem kupiłem wv bora 2.0 B i na końcu przed wyjazdem za granice miałem volvo v40 2.0 B +gaz . Teraz zamierzam wrócić do Polski i zastanawiam się jakie auto kupić ??
A mianowicie mieszkam w woj. Lubelskim w małej wiosce wiec drogi raczej są w tragicznym stanie , asfaltowe ale dziurawe .
Budżet jaki przeznaczam na autko to mniej więcej 12-15 tys zł
Mam na oku parę aut ale każdej jest z innej parafii więc ciężko jest je w jakiś sposób porównać dlatego z tymi typami albo może nowymi pomysłami od was Razem coś wybierzemy dla mnie i mojej dziewczyny odpowiedniego .
Moimi typami są :
-Opel Frontera B 3.2 B wersja tylko Long mi się podoba
-Opel Omega B FL (albo C jak kto woli ) silnik 2.6 albo wyżej
-BMW E46 silnik który mnie interesuje to 2.5 albo 3.0 Benzynowy może być kombi albo coupe
Chyba to są wszystkie autka które do tej pory oglądam czy o nich czytam na forach . Ogólnie interesuje mnie tylko benzyna,diesla nigdy do tej pory nie miałem ale raczej nie wchodzi w grę (chodzi mi o kulturę pracy silnika) przebieg roczny jakie mniej więcej robiłem do tej pory jak byłem w Polsce to mniej więcej 15tys rocznie . Raczej jeżdżę z moja dziewczyna a czasami wiozę gdzieś mamę , albo mojej dziewczyny rodziców wiec czy 3 drzwiowe czy 5 to nie robi mi dużej różnicy. Bardzo lubię jeździć na ryby wiec fajnie jakby wędka i akcesoria do wędkowania się mieściły w bagażnik. Czekam na wasze podpowiedzi i może opinie o autkach (jak ktoś takie użytkował z danym silnikiem) Albo jakieś fajne inne propozycje ( rozważę każda ) POZDRAWIAM !