Łokoj napisał(a):Nie ma to jak pisać bajki rodem z Auto Świata...
Dokładnie jest na odwrót bo to AŚ wypisuje brednie o poprawieniu tych silników.
Co do szczegółów to: u mojego kolegi w firmie jeździły nowe leony 1,4tsi w pierwszym spłynął tłok po 50tyś.km. a w drugim do tego nie doszło ale dostał ostrzeżenie od mechanika z ASO że za chwilę się to stanie.
Do tego mój serdeczny kolega robi audyty w ASO teraz już różnych firm i wie dokładnie jaki jest oficjalna wersja pracowników ASO więc jak pójdziesz do ałdi to dowiesz się że ałdi jest pierwszym sortem razem z vw później jest seat a na końcu skoda... i nie mów mi że jest inaczej bo słyszałem te głupoty na własne uszy w ASO!!!!!
Łokoj napisał(a):Fajne rzeczy tu można wyczytać nie ma co
Ja wiem... był tu taki co zapodał forum a4 które wyglądało jak moto horror pt. "co tanio naprawić żeby tanio się zepsuło".
Łokoj napisał(a):Szkoda ze Octavia to w PL nr 1 w sprzedaży aut, potem Auris i Golf..
A wiesz co to znaczy zacofanie??? A czemu nie podasz innych przykładów np: co się dzieje we Francji???
I kto tu jest bezmyślnym odbiorcą Auto Świata głoszącym numerologię sprzedażową???
Ogólnie:
Nie chce mi się gadać o zacności VW ponieważ jestem za stary żeby ponownie słuchać bredni tych co w latach 90tych gdzie syfy typu golf III 1,4 były w PL na poziomie świętości a do tego zbyt mocno siedzę w towarzystwie które zajmuje się motoryzacją zawodowo... więc jak ktoś naprawia 30tego tsi w tym roku to chyba wie co w nim jest nie tak...