REKLAMA
Witam, aktualnie jeżdżę audi a4 b5 1.8 125km ale powoli rozglądam się za czymś troszke nowszym, większym, szybszym i lepiej wyposażonym. Często jeżdżę ze znajomymi po PL na różne wycieczki i jest to ważny czynnik przy wyborze auta. Autem dojeżdżam też do pracy często (7km) więc diesel odpada.
Moje główne wymagania:
Marka: Obojętnie choć preferuję Audi/Volvo
Silnik/moc: Tutaj obstawiam coś poniżej 2l ze względu na mój wiek (25) i miasto (wrocław) i bardzo wysokie oc mimo jazdy od 6 lat bez kolizyjnej i ciągłości posiadania auta... (za aktualne płacę 1500zł.....) Jednakże coś powyżej 2l też wchodzi w grę. Co do mocy to myślę, że MINIMUM z minimum to 150KM. Auto z TYLKO Z LPG.
Skrzynia: Obojętnie z preferencją na manual 6 biegów. Jak bedzie ciekawe autko z automatem również nie pogardzę. odpada automat CVT czyli bezstopniowe g...o.
Wyposażenie: W sumie nie mam jakiś mega dużych wymagań ale im więcej tym lepiej wiadomo Absolutna podstawa to klima, el szyby, lustra, podgrzewane fotele, tempomat. Fajnie jakby były dobre audio.
Budżet: 20-25 tysięcy.
Przykład auta które mi się podoba:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Gdyby to auto było bliżej Wrocławia to pewnie nie byłoby tego tematu napisanego
Podobają mi się również Volvo S60 I Gdzie silniki są na prawdę spoko, szczególnie 2,5T 210
Proszę o propozycje co byście wybrali w moim przypadku...