Popatrzyłam trochę i np. z Focusem musiałabym zejść do rocznika 2007 żeby się zmieścić w budżecie i nigdy nie wiem co kupuję, a ewentualne naprawy j.w.
Pewnie tak ale wiesz, jak sprzedawcy widzą że ktoś się nie zna to mogą mu wszystko wcisnąć, obawiam się że dla niejednego byłabym świetną "okazją" do pozbycia się zalegającego złomu
Dlatego wrzucaj a my ocenimy chociaż po zdjęciach Poza tym trzeba szukać od prywatnych a nie handlarzy i będzie okej I jak oglądać to blisko miejsca zamieszkania.
Tutaj wszystkie niemal są od handlarzy, np. focusów jest 367 na popularnej stronie z czego prywatnych ogłoszeń tylko 25 w całej Danii. Duńczycy poprostu jadą do salonu i wymieniają auto na nowe nikt tu się nie bawi w sprzedaż we własnym zakresie, a i kupować nie chcą od prywatnych osób bo niby większe ryzyko. Ja też próbowałam sprzedać mojego C1, bez skutku, mimo że cena była dużo mniejsza niż u handlarzy.
Śmiertelne selfie - czy warto tak się narażać? Brak uwagi i rozkojarzenie podczas prowadzenia samochodu spowalniają czas reakcji i powodują niebezpieczne sytuacje na drodze. Korzystając z telefonu podczas jazdy znacząco zwiększamy ryzyko wypadku. Jeszcze do niedawna to ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.