REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/samochody-na-parkingu-t40383.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
poziom napisał(a):Wychodzi mi, że za tak duże pieniądze nie ma nic, co byłoby "kompletne".
yeti65 napisał(a):poziom napisał(a):Wychodzi mi, że za tak duże pieniądze nie ma nic, co byłoby "kompletne".
Pieniądze spore to fakt, ale faktem jest też to, że poruszasz się w okolicach najtańszych aut tej klasy, więc o kompletności raczej zapomnij.
Właściwe słowo to "kompromis"![]()
Te nowe automaty to chyba wszystkie mają takiego laga.
Sam w 2019r miałem chęć na automat, ale po kilku jazdach próbnych mi przeszło![]()
Sprawdź Tucsona lub Sportage, zależy co Ci bardziej przypadnie do gustu.
poziom napisał(a):Seata Ateca 1.5 TSI ale....DSG jak jechałem na jeździe próbnej to...co to w ogóle jest ? Laga toto ma, średnio mi się podobało. Manual z kolei uchodzi za mocno problematyczny.
poziom napisał(a): Pytanie na co w nich zwrocić uwagę najbardziej.
hoderi145 napisał(a):1.5tsi w manualu często szarpie, kangurowanie jest częstym problemem i nawet u mnie w pracy w Tiguanie występowało... I występowało aż do sprzedaży, bo serwis rozkładał ręce - Ten typ tak ma.
poziom napisał(a): Bo wystarczy otworzyć forum dowolnej marki i poczytac jak się potem ludzie bujają z jakimś problemem w ASO. Ja nie mam na to czasu,