Ja ubezpieczałam się[rekalma] i warunki ubezpieczenia były dobre. Na pewno nie nalezy kierowac się ceną i trzeba czytać umowę, bo sporo ludzi wykupuje ubezpieczenia a potem zastanawia się dlaczego muszą dodatkową kasę płacić jak wykupili przecież pakiet. a pakiet pakietowi nie równy to już chyba dziecko powinno wiedzieć
![Razz :P]()
Raz korzystałam z pomocy drogowej w Niemczech. Pech chciał, że dosłownie 50km od granicy auto strzeliło focha i wzywałam pomoc. Po kilkudziesięciu minutach przyjechała i okazało się, że klema od akumulatora się odczepiła.. Niby błachostka, ale nie znam się na tyle, żeby samej grzebać. Panowie naprawili na miejscu i mogłam jechac dalej. Przed wyjazdem nie chciałam brać ubezpieczenia, ale w sumie siostra nalegała, bo miałam przewieźć jej zwierzaki, a one nie bardzo lubią podróż, więc trzeba było sprawnie załawić wszystko i w razie awarii by nie musiały długo siedzieć w aucie. tez polecam jeden artykuł właśnie na stronie, bo chyba tematycznie pasuje. tzn nie o czym trzeba pamiętac, ale w sumie dlaczego warto. [reklama] ja rzadko ubezpieczam podróz, ale jak mam rzeczywiście jakiś wyjazd, gdzie jadę z rodziną, albo ze zwierzakami to wykupuję.