Witam prosiłbym o ocenę tego samochodu [link wygasł] Mam do niego prawie 5h drogi dlatego wolałbym wiedzieć czy warto jechać po niego taki szmat drogi. Z góry dziękuje
Chłopaki z Auto Bawaria, to jedni z najbardziej uczciwych handlarzy w Polsce. To co prawda jest samochód wystawiony niejako grzecznościowo, ale wątpię, że chcieli by swoją marką promować auto nie warte uwagi
Co może zamarznąć w naszym samochodzie? Co w samochodzie jest szczególnie wrażliwe na niską temperaturę? Jak sobie poradzić z typowo zimowymi problemami? Poniżej prezentuję kilka odpowiedzi które mogą okazać się przydatne wielu kierowcom. Głównym ...
Kalkulator - prawo jazdy kat. "B" + przyczepa Jak ciężką mogę ciagnąć przyczepę mając prawo jazdy kategorii"B"? Czy mogę jechać z przyczepą kempingową? Czy przyczepa musi posiadać hamulec najazdowy? Jak policzyć czy jazda z przyczepą jest zgodna z prawem?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.