REKLAMA
Witam, przeglądałem Te forum od dwóch dni ale nie znalazłem niczego co pasuje do mnie.
A więc, rok temu uzyskałem prawko, przez pół roku jeździłem Seicento ale zrezygnowałem bo nie czułem się pewny w tym samochodzie, postanowiłem dozbierać i kupić coś "lepszego i bezpieczniejszego".
Poszukuje samochodu, który spisał by się zarówno do dojazdu na uczelnię (5km), weekendowe wyjazdy za miasto (<50km) jak i na kilkukrotne w ciągu roku dłuższe trasy (Katowice -> Berlin / Katowice -> Londyn).
Zależy mi, aby nie był to kombi bo jeszcze nie jest to ten etap w moim życiu abym się na niego decydował oraz aby to nie był sedan z wyciągniętą dupą - dla mnie osoby młodej wygląd ma znaczenie i preferowałbym coś na wzór np. Saab'a 9-3.
Bagażnik na 2-3 średniej/większej wielkości torby, spalanie w trybie mieszanym do 9 ew. 10l.
Abym nie musiał przeznaczać na niego dużego wkładu finansowego oraz aby koszt części zamiennych był "normalny".
Wolałbym aby nie był on starszy niż 2000 rocznik, oraz dobrze się go prowadziło - tzn. nie latał od prawej do lewej.
Liczę na Waszą pomoc w doradzeniu mi oraz z góry przepraszam, jeżeli identyczny temat już był ale po prostu nie umiałem takiego znaleźć.
Pozdrawiam