Odszkodwanie

29 Lis 2018, 23:48

Witam,
Tydzień temu miała miejsce stuczka (nie z mojej winy). Zgłosiłem szkodę do ubezpieczyciela sprawcy, były zrobione oględziny auta. Dziś dostałem wycenę szkód. Jest ktoś w stanie powiedzieć mi czy odszkodowanie nie jest zbyt niskie? Dodam, że kompletnie się na tym nie znam, ale z tego co mówili mi "znajomi" powinienem się odwołać.
W załącznikach podaje wycenę.
Z góry dziękuje za odpowiedź! ;)
adruan
Obserwowany

Zdjęcia: 0

07 Gru 2018, 12:40

przydałby się cały kosztorys, ale już widać stawkę rb 51zł - niska jak zawsze:), pisz odwołanie a jeśli to nic nie da możesz skorzystać z usługi, która się nazywa dopłata do odszkodowania
jacekb88
Obserwowany

07 Gru 2018, 22:18

Nikt Ci tego nie oceni, nie widadomo jakie auto co za i jakie uszkodzenia więc z czym to porównac
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

17 Gru 2018, 00:11

Dzień dobry, jeżeli nie jest Pan pewny, czy Pański ubezpieczyciel zaniżył odszkodowanie, zachęcam do skorzystania z szybkiej i bezpłatnej ekspertyzy przeprowadzonej przez naszych ekspertów. Roszczenia względem ubezpieczyciela, które dotyczą odszkodowania z OC lub AC, można składać nawet do 3 lat od zderzenia. W przypadku stwierdzenia zaniżenia odszkodowania, oferujemy odkup roszczenia.

Gdyby pojawiły się pytania, jestem do dyspozycji.
Ostatnio edytowany przez Kao, 17 Gru 2018, 00:17, edytowano w sumie 1 raz
Powód: regulamin IV.4.e
OEPolisaPlus
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 01 1990
Auto: nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ile pali hybrydowy SUV?
    Za przykład weźmy SUV-y wyposażone w napęd hybrydowy. Auta tego typu są większe niż popularne hatchbacki, a ich masa zdecydowanie przekracza 1,5 tony. Dla wielu mogłoby to zabrzmieć jak recepta na wysokie spalanie i słabe ...
    Czy agresja na drodze może być zaraźliwa?
    Nieprzyjemne gesty, nadmierne używanie klaksonu, zajeżdżanie innym drogi czy naciskanie na innych kierowców przez jazdę zbyt blisko – to wszystko nie tylko stwarza zagrożenie i brak szacunku, ale może również ...