Oferta 600 zł za 600 km co miesiąc

11 Gru 2014, 14:56

Cześć,
Na niniejszym forum spotkałem się (nie trudno na nią trafić) z ciekawą reklamą oferty sprzedaży samochodu. Auto dostajemy z przyklejoną reklamą, za którą będziemy dostawać 600 zł co miesiąc, pod jednym łatwym do spełnienia warunkiem: musimy przejechać min. 600 km na terenie kraju w ciągu każdego miesiąca:

http://jjgroup.com.pl/index.php/dotacje-do-kredytow

Jak się później dowiedziałem przez telefon mowa jest o samochodach poleasingowych 2-3 letnich, które kupujemy od jednego z klientów tejże firmy, którymi są instytucje finansowe, od których też jest reklama. Kupno samochodu przez kredyt nie jest wymagane aczkolwiek polecane.

Co sądzicie o tej ofercie? Czy widać od razu tu jakiś przekręt? Co powienem sprawdzić aby wiedzieć czy ta oferta jest rzetelna?

Dzięki i pozdrawiam,
Bartek
bartulo
Obserwowany

Prawo jazdy: 20 05 2001
Przebieg/rok: 11tys. km
Auto: nie mam

13 Gru 2014, 10:30

Również, jestem ciekaw, gdzie jest haczyk? Jeśli ktoś miał z tą firmą doczynienia proszę o kontakt.
mireck
Początkujący

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Nissan Primera WP11
Silnik: SR20DE
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2000
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...