REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
oczami wyobraźni widzę teraz pewnego starszego pana z mojej okolicy, który pali sprzęgło na parkingu pod Biedronką w swoim Seicento i mocno powątpiewam w tą teorięKieł napisał(a): większa szansa trafienia pewniejszego egzemplarza od osoby starszej.
Też jakieś rozwiązanie, z tym że problem tkwi w tym że raczej będe myślał o tych bardziej popularnych, dlaczego? Po prostu mi sie podobająKieł napisał(a):Możesz kupić sam,tylko musiałbyś się skupić na markach które są mało popularne wśród "moździerzy" () większa szansa trafienia pewniejszego egzemplarza od osoby starszej. Np Citroen Xsara czy jakiś Renault Megane I może Laguna I itd
Nie zamierzam w sumie wycieczek na połowe kraju po samochód. Raczej ogranicze się do województwa lub coś w tym stylu. Tak w ogóle, na czym polega ten raport? Poniewaz ja myślałęm o stronie gdzie zleca się po prostu co się chce ,w jakim budżecie i odpowiednia osoba szuka najlepszego egzemplarza. O to chodzi? czy to coś innego?Invi napisał(a):To już zależy od konkretnej sytuacji. Czasami taniej wyjdzie Ci taki raport niż kilkusetkilometrowa wycieczka