Ostatnio nie chcacy zachaczylam swoim kochaniem o metalowa puszke. Na przednim prawym nadkolu zrobilam okropna ryse. (az mnie serce zabolalo). Zamówiłam farbe do samochodu. Tylko co dalej... Widzialam llka razy co i jak po koleji maluje sie elementy. Ale inaczej samej zaczac. I nie wiem jak to zrobic zeby wglebienia nie bylo tak widac. Szpachli nie mam. Dodam zdjecie, tylko podpowiedzcie mi jak bo jestem tu pierwszy raz. I pomoźcie prosze jak doprowqdzic moje slońce do wczesniejszego stanu
BMW Concept serii 4 Coupé 2012 BMW Concept serii 4 Coupé niesie dodatkowe pokłady sportowego i ekskluzywnego charakteru, przez co wyraźnie odróżnia się od modeli serii 3. Dynamiczny pas przedni konceptu tworzą ostre kontury i złożone powierzchnie. ...
Skąd się biorą zniżki na OC? Skąd się biorą zniżki na OC? Zakres OC jest dokładnie taki sam w każdym towarzystwie ubezpieczeniowym. Nieco inne mogą być natomiast zniżki na OC przyznawane przez konkretnych ubezpieczycieli. Ci rządzą się swoimi prawami ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.