Witam ponownie dziś chciałem jechać na komputer wsiadam do auta próbuje zapalić i nic kręcę silnikiem kilka razy nagle wyrwało korek spustowy oleju i bagnet i dym szedł nie wiem co może być za przyczyna takich hmmm a kable zapłonowe od kopułki ustawia sie od palca rozdzielacza w sumie to 1342 taka kolejność ? i auto nie pali
[ Dodano: Sro Lut 24, 2010 19:09 ]![Smile :)]()
) zrobiłem teraz mam takie pytanie komputer wykazał tyle że auto jeździ cały czas na saniu ale nie podali kodu błędu nic mechanik u którego byłem stwierdził po badaniu komputerem ze sannie włącza sie i nie wyłącza
[ Dodano: Czw Lut 25, 2010 11:27 ]dziś rano poszedłem do auta mojego ojca on ma opla astre 1.6 8 v z 1992 roku autko chodziło idealnie wszystko było dobrze nic się nie działo. na wrzucie umieściłem zdjęcie
problemu po odłączeniu kostki od tego urządzenia i zapaleniu silnika odrazu palił się silnik żółty po wyłączeniu silnika podłączeniu kostki i ponownym zapaleniu taki sam problem jak w moim oplu obroty wzrastają na 1.5 tys spadają i zapala się silnik i wszystkie świece czarne
![Sad :(]()
( dobija mnie już to ale proszę o pomoc
tu jest zamieszczone zdjęcie
http://w793.wrzuta.pl/obraz/7A4N9JdEowU/p1010845%5C [ Dodano: Nie Lut 28, 2010 16:31 ]Witam mam pytanie gdzie znajduje Czujnik bezwzględnego ciśnienia w kolektorze wlotowym