Opel astra kombi 1.6

23 Wrz 2007, 20:54

hej mam mały problem z autem ponieważ auto jest na Gaz iprzy zapalaniu na bezynie nie moze wejsc na obrot i niema mocy na bezynia jak i na gazie wymnieniłem filtr paliwa i nadal jest to samo :( a przed tym byłem u mechanika który stwierdził ze zapiekł sie zawór na cylinrze zostały wymienie popychacze na zaworze poniewaz nie było cisnienia w cylindzrze w 3 było 12 a w jednym 6 :( niewiem moze ktos mi pomoze jedni mówili ze moze byc woda w zbiorniku ale zalałem vwrw i jeszcze specjalny pły ktory przeczyszcza wtryski i likwiduje wode w zbirniku jak by mógł mi ktos pomuc to prosze pisac pozdrawiam:)
michallotus
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
      Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
      Volkswagen Amarok 4MOTION
      Amarok jest najmłodszym modelem marki Volkswagen Samochody Użytkowe. Jego produkcja rozpoczęła się w 2010 roku w Argentynie, od maja 2012 roku samochód powstaje także w fabryce Volkswagena w Hanowerze. Dla Amaroka ...