Witam posiadam samochód Opel Omega B i mam taki problem bo gdy rozpędzam się do 120 km/h i hamuje to samochód gaśnie nie wiem o co chodzi bo samochód niedawno kupiłem i zdarzyło mi się to pierwszy jeżeli ktoś wie o co chodzi niech piszę będę wdzięczny za pomoc.
Wyjazd na wakacje samochodem – o czym pamiętać? Długo wyczekiwany po okresie kwarantanny czas wakacyjnych wyjazdów w końcu nadszedł. Z uwagi na bezpieczeństwo, o wiele więcej Polaków w tym roku zdecyduje się na podróże krajowe, by zobaczyć lokalne ...
Nowa wodorowa ciężarówka Toyoty do przewozu kontenerów Toyota rozszerza swój program ciężarówek na ogniwa paliwowe, pokazując nowy model elektrycznego ciągnika siodłowego na wodór do przewożenia kontenerów. Samochód zadebiutował na konferencji ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.