Opel Omega

05 Sty 2010, 21:46

witam mam problem z akumulatorem gdyż jak zostanie on w samochodzie na noc to rano nie ma siły przekręcic rozrusznikiem. ale jak wyjme go na noc to rano po włożeniu normalnie zapala. Wiec musi go cos rozładowywac w samochodzie i wątpie ze to zegarek:/
rafal1992661

• 09 Sty 2010, 11:57

kolego poprostu mroz jezeli samochod nie stoi w garazu a aku juz jest stary to normalne
    kamilszczak01

09 Sty 2010, 18:21

ale czy to możliwe ze po 3 latach sie zużył???
    rafal1992661

10 Sty 2010, 10:35

kolego to jest mozlwe a powiem ci ze podejrzewam ze twoj sie nie zuzyl to jest normalna rzecz ze pada w mrozy moj tez pada ale jak mrozow nie ma nie mam z nim problemu polecil bym ci drugi aku jakis stary i nie bedziesz musial wyciagac tylko na szelki wezniesz ja tez tak robie:P
    kamilszczak01

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Co oznaczają skróty mHEV, HEV, PHEV i BEV?
      Producenci samochodów mianem napędu hybrydowego określają całkiem różne rozwiązania o innych poziomach zaawansowania i skuteczności. Na tę chwilę można wyróżnić trzy podstawowe rodzaje hybryd – ...
      Crossover Yaris Cross – hybryda 4x4
      O tym, że cały świat pokochał SUV-y, wiemy od dawna. Wypierają one różne inne rodzaje samochodów z ich tradycyjnych funkcji i segmentów rynkowych. Na przykład managerowie chętnie zamieniają prestiżowe ...