Witam mam problem z moim autem z odpalaniem na zimnym silniku zwłaszcza ponizej 0stopni trzeba długo ja pokrecic zanim odpali byłem u kilku znachorow ale nici układ paliwowy wporzadku swiece takze ok brak błedow na komp jednak nie chce gadac na zimnym silniku po dłuzszym postoju prosze o pomoc
Czasami pomaga wymiana zaworka zwrotnego na pompie. Jaką sterownik widzi temperaturę ? Czy po odpaleniu jest czarna chmura dymu ? NIe tankuj biodiesla.
Wymiana oleju w automatycznej i manualnej skrzyni biegów Większość kierowców doskonale zdaje sobie sprawę z tego, jak ważną funkcję pełni olej w samochodzie. Niestety, choć zazwyczaj pamiętamy o konieczności jego wymiany w silniku, zapominamy o skrzyni biegów. Wciąż ...
Kalkulator zamienników opon - jak dobrać rozmiar opon do samochodu? Dobór odpowiedniego rozmiaru opon do samochodu jest bardzo ważny, ponieważ ma bezpośredni wpływ na bezpieczeństwo podczas jazdy. Istnieją trzy ważne parametry, które należy wziąć pod uwagę przy wyborze odpowiednich ...
Typowy problem tych silników ,o ile dobrze pamiętam,to rozszczelnienie przewodu dolotowego,u samej góry silnika.Ale podczas jazdy powinieneś poczuć spadek osiągów.Poza tym ,te modele borykają się z trudnymi do zdiagnozowania awariami różnych czujników.
SPRAWDZIĆ CZUJNIKI TEMPERATURY PŁYNU CHŁODZĄCEGO BO MOŻE NIE DOGRZEWAĆ ŚWIEC ALBO ZOBACZ ILE CZASU UTRZYMUJE SIĘ PRĄD NA ŚWIECY SKUTKIEM TEGO MOZE BYĆ CZUJNIK TEMPERATURY PŁYNU PALIWA NA POMPIE JAK JEST LUB PRZEKAŹNIK ŚWIEC ŻAROWYCH
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.