REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
A te twoje wyśnione golfy 3 w wieku emeryckim mają przebiegi po 150 tyś każdy!!!Kierunkowskaz napisał(a):Nie polecam Ci ani tego ani tego. Dlaczego? Bo oba te samochody to straszne muły i spalanie w 1.4 wcale nie będzie takie małe, a będziesz miał tylko strach przy wyprzedzaniu o ile dasz radę cokolwiek wyprzedzić. Ta Vectra była niezawodna jak była w miarę nowa, teraz będzie pewnie miała z 400tys przebiegu jak nie więcej i tylko patrzeć jak zacznie się kończyć. Nie myślałeś o Golfie 3? Może byś znalazł 110 koni, a nawet jak nie to 90 z dobrym wyposażeniem. O wiele ciekawsza propozycja od tych, które podałeś. A silniki tez stosunkowo niezawodne.
stiger26 napisał(a):Z tego wzgledu ze Cordoba jest wieksza postawilem na nia nie na golfa. (...)Caly czas tylko mam pytanie lpg czy diesel?
stiger26 napisał(a):Mowiac, ze Cordoba jest wieksza mialem na mysli bagaznik, w srodku roznicy nie widac. (...) Mam jeszcze pytanie czy teraz jak zakladaja lpg to wymieniaja od razu swiece i przewody? Czy to zalezy od warsztatu?
stiger26 napisał(a):Teraz widze ze jednak, ze bardziej posluzy mi lpg. W sumie kto kupuje diesla i malo jeszdzi? Chyba nikt.