Opel Vectra B DTI 2.0 16V 101KM

18 Sty 2009, 18:07

Tak jak w temacie zastanawiam sie nad zakupem Opla Vectry B Diesla.ale powstrzymuja mnie narazie opinie innych bo słyszalem ze to auto jest awaryjne i teraz wkoncu niewiem czy go kupić.auto bardzo mi się podoba ma ładny wyglad jak i z zewnatrz tak i wewnątrz. i chciałbym sie dowiedzieć czy oplacało by sie kupić to auto . rocznik to tak od 97r do 99r i tak do 12 tys.

Chciałbym sie dowiedzieć jakie jest w utrzymaniu?(drogie czy nie )
ile przeważnie pali?
Czy drogie czesci sa do niego?

albo jakies inne auto do 12 tys Diesel TDI tak zeby palił do 6,5 l/100km
z wyposarzeniem to tak zeby miał przynajmniej
wspomaganie , centralny zamek , el,szyby,
astonmartin
Nowicjusz

Miejscowość: Jaworzno

18 Sty 2009, 23:06

Kolega ma taką vectrę 99r przebieg kolo 160tys w te mrozy -20 cos sie stalo i przestal odpalac samodzielnie, kolega stwierdził "nigdy więcej Opla" po naprawie na go sprzedawać.

Ja ze swojej strony moge polecić rovera 600 2.0 TurboDiesel 105kucy
Za 12tys kupisz auto z 98-99r z klimą i skóra,oczywiscie pełna elektryka.
Autko oprócz silnika i blachy to honda accord V generacja.
MAm takie autko i narazie nic się nie psuje, w Warszawie w zime pali mi 8 w lato 7. Trasa 5-6 no i przyspieszenie lepsze niz vectra

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=X7pcTvH_7fc[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vltPccEZR90[/youtube]
NFSU9
Aktywny

Miejscowość: WWA
Auto: 350z
Silnik: 3.5v6 300km

19 Sty 2009, 15:37

slyszalem a nawet czytałem na tym forum ye auto mark rover nir jrst dobre raczej odradzali
astonmartin
Nowicjusz

20 Sty 2009, 12:00

Takiego wyposarzenie i rocznika w tej cenie nie znajdziesz, no chyba ze mondeo ale on ma starego diesla
NFSU9
Aktywny

Miejscowość: WWA
Auto: 350z
Silnik: 3.5v6 300km

20 Sty 2009, 17:14

no. ok to moze pomożecie z podjeciem decyzji w sprawie tej vectry. jak wasze opinie , czy warto kupować
astonmartin
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Tuning Show 2013 - Kraków / relacja
    W tym roku Tuning Show 2013 w Krakowie odbyło się w słoneczny weekend w który wszyscy odwiedzający Targi mogli podziwiać niebywałe projekty samochodów właścicieli z takich krajów jak Czechy, Słowacja, ...