Witam wszystkich nie jest to moj samochod tylko chcialbym pomoc znajomemu a chodzi tu o zafire w cigu tygodnia silnik spala okolo trzech litrow oleju . Moze ktos mogl mi dac pare wskazowek co to moze byc z gory dziekuje do uslyszenia
witam tym autem jezdzi sie txlko do pracy i spowrotem takze nie wiele a przejechane ma juz po wyzej dwustu tys, pozbyc narazie sie go nie bedzie chcial bo jezdzi nim od roku . Zobaczymy czy moze ktos bedzie wstanie cos podpowiedziec jak usunac ten problem pozdrawiam
[ Dodano: 6 Wrzesień 2010, 07:01 ] a na co by to wskazywalo jezeli okaze sie , ze z rury wylatuje niebieski dym?
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Ekojazda dobra dla środowiska są też plusy dla kierowcy Szacuje się, że źródłem 60% zanieczyszczeń powietrza w centrach dużych miast jest transport. Do zmniejszenia tego problemu może przyczynić się ekojazda, przynosząca wymierne korzyści nie tylko w postaci redukcji emisji ...
Najlepiej jak wymieni silnik a przyczyn może byc dużo... uszczelniacze w głowicy,silniku wchodzi też w grę remont silnika ale taniej wyjdzie kupic używany...
jesli zakupi taki silnik na dajmy na to allegro.pl to ma gwarancję zwrotu w razie jakichkolwiek nieprawidłowości ^^ tzw. reklamacja moja celica też bieże olej ale nie tak wiele i zamierzam wymienic silnik jak najszybciej chociaż ma moc
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.