REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Niezłe opony ale moim zdaniem porównując te dwa modele lepiej sprawdzą się Uniroyal. Oczywiście decyzja należy do Ciebieichris napisał(a):Bridgestone Blizzak LM-001 205/55R16 91H
Generalnie tak i ja myślę, że te opony dobrze sprawdzają się w ciężkich samochodach.ichris napisał(a):Bridgestone mają skrajne opinie love or hate...
To że model wiekowy może świadczyć o tym że są dobre i dlatego ich nie zastępują innymi, zobacz jak inne model szybko się zmieniają niektóre praktycznie z roku na rok. Przyjrzyj się bieżnikowi w Uniroyalach i zobacz że wszystkie są do siebie podobne i nawet jak coś wprowadzają nowego to nie dużo się różni od opony którą dany model zastępuje.ichris napisał(a):Chyba rok temu je odpuściłem bo model jest raczej dość wiekowy, z 2013 bodajże
Cichy77 napisał(a):nie dużo się różni od opony którą dany model zastępuje.
A to jest już duży plus wyglądu i masz dodatkowo ochronę rantu felgiichris napisał(a):Na pewno z opony z rantem wyglądają bardziej sexy
Nr 2, a dlaczego? Alufelgi mniej zniszczą się jak nie będą eksploatowane w zimie no i odpada zdejmowanie i zakładanie opon dwa razy w roku a tu dodatkowo można uszkodzić rant opony lub porysować alufelgę jak ktoś robi to nieumiejętnie. Kolejny plus to opona zimowa z wyższym profilem na którym w sezonie zimowym lepiej się jeździ.ichris napisał(a):Ogólnie cenowo wyjdzie podobnie na przestrzeni kilku sezonów. Który wariant będzie lepszy?
Kao napisał(a):Zaraz przyjdą przepisy z zachodu że indeksy będą musiały być takie jak zalecił producent