witam, zastanawiam sie nad zakupem opon zimowych 175/70 r14 mam dwa typy i chcial bym sie dowiedziec jaka jest wasza opinia moze ktos z was ma takie w swoim autku i wypowie sie o nic 1 FULDA Montero 3 2 Dębica Frigo 2 :
Opony marki FULDA plasują się w wyższym segmencie jakościowym i oferują lepsze parametry. Dodatkowo jest to nowsza technologicznie konstrukcja. Z tych propozycji zdecydowanie Fulda będzie lepszym wyborem:
Zgadzam się z kolegami: lepiej stawiać na Fuldy. Montero 3 uzyskała niezłe wyniki w testach. Zamieszczam link, pod którym możesz w szczegółach sprawdzić różne parametry tej opony: zachowanie na śniegu, komfort, bezpieczeństwo jazdy, itd. Pozdrawiam
ok dzieki za porade , wiec zamawiam fulde tylko znajde jakis dobry sklep internetowy ..chyba ze adres podany przez kolege jest zaufanym sklepem [link do oferty wygasł]
A ja polecę Ci Kormorany Snow Pro B2 - 165 zł sztuka, miałem jeździłem, spisywały się bardzo dobrze. Jeszcze jedne godne polecenia to Dunlop Sp Winter Sport S2.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
Wymiana opon na zimowe. To trzeba wiedzieć. Kiedy wielkimi krokami nadchodzi zima, każdy kierowca powinien wdrożyć odpowiednie czynności przygotowujące do tej szczególnej i dosyć wymagającej pory roku. Jednym z elementów, które zobowiązany jest ...
polecam zajrzeć do sklepiu internetowego. Moje opony dostarczono do serwisu juz nastepnego dnia od zamowienia. Duży wybór, niskie ceny. Serwis jest w Warszawie przy ulicy Modlinskiej. Jestem bardzo zadowolony z uslug tego serwisu.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.