Opony zimowe do golf III z 94r.

24 Paź 2009, 09:07

witam
jakie polecacie opony zimowe do golf III z 94r.(ja się na tym nie znam), opony nie muszą być jakieś super, tylko dobre i w miarę tanie, samochodem nie jeżdżę za często, czy któreś z tych co podałem niżej mogą być?
Dębica Frigo Directional
Dębica Frigo 2
BARUM POLARIS 2
ROCKSTONE S110
dzięki
josef64
Nowicjusz

Miejscowość: Lublin

28 Paź 2009, 12:40

Z tych wszystkich co napisałeś wybrał bym opony barum polaris .Debicy nie polecam bardzo głośna opona .BArum jest opona czeską bardzo dobrej jakości troche miękką ale przecież w zimie o to chodzi.... :idea:
hurtopony
Nowicjusz

Miejscowość: krakow

30 Paź 2009, 10:56

też myślę o zakupie tych barum polaris lub dębica frigo 2, ceny podobne, hmm a może jeszcze ktoś się wypowie(napisze coś które są lepsiejsze :lol: )
spasiba
josef64
Nowicjusz

Miejscowość: Lublin

30 Paź 2009, 13:25

miałem barumy kiedyś (na początku działania firmy :mrgreen: ) zniknęły w przeciągu jednego sezonu :mrgreen:
no cóż ale ja jeżdżę dość dużo :wink:
można poszukać i w hurtowniach wyrwać coś fajnego w dobrej cenie, a jak kupujecie w "internecie" to patrzcie na date produkcji gumy czasem serwisy sprzedają nawet i 5cio letnie leżaki a jakość tej opony może być już średnia :mrgreen:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

02 Lis 2009, 13:05

Nie polecam BARUM. Miałem je kiedyś i bąble powyskakiwały. Wulkanizator nie zalecał dalszej jazdy na nich. Poza tym głośne. Polecam SAVA. Mam letnie oponki tej firmy i zamierzam kupić zimówki.
artur

01 Sty 2010, 14:13

polecam Dębica Frigo Directional na pewno będziesz zadowolony z właściwości jezdnych po śniegu i przede wszystkim z ceny.frigo2 będą może trochę cichsze,a najlepiej z tego co pamiętam jeździło mi się kiedyś na kormoranach no ale tej opcji chyba już nie produkują
tomulo

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kontrolki samochodowe - sprawdź co oznaczają
    Każdy kierowca zna temat kontrolek które wyświetlają się na desce rozdzielczej (liczniku) przed każdym odpaleniem silnika. Nie są to jednak wszystkie kontrolki które możemy zobaczyć na naszym liczniku. Większość ...