Opony zimowe do golf III z 94r.

24 Paź 2009, 09:07

witam
jakie polecacie opony zimowe do golf III z 94r.(ja się na tym nie znam), opony nie muszą być jakieś super, tylko dobre i w miarę tanie, samochodem nie jeżdżę za często, czy któreś z tych co podałem niżej mogą być?
Dębica Frigo Directional
Dębica Frigo 2
BARUM POLARIS 2
ROCKSTONE S110
dzięki
josef64
Nowicjusz

Miejscowość: Lublin

28 Paź 2009, 12:40

Z tych wszystkich co napisałeś wybrał bym opony barum polaris .Debicy nie polecam bardzo głośna opona .BArum jest opona czeską bardzo dobrej jakości troche miękką ale przecież w zimie o to chodzi.... :idea:
hurtopony
Nowicjusz

Miejscowość: krakow

30 Paź 2009, 10:56

też myślę o zakupie tych barum polaris lub dębica frigo 2, ceny podobne, hmm a może jeszcze ktoś się wypowie(napisze coś które są lepsiejsze :lol: )
spasiba
josef64
Nowicjusz

Miejscowość: Lublin

30 Paź 2009, 13:25

miałem barumy kiedyś (na początku działania firmy :mrgreen: ) zniknęły w przeciągu jednego sezonu :mrgreen:
no cóż ale ja jeżdżę dość dużo :wink:
można poszukać i w hurtowniach wyrwać coś fajnego w dobrej cenie, a jak kupujecie w "internecie" to patrzcie na date produkcji gumy czasem serwisy sprzedają nawet i 5cio letnie leżaki a jakość tej opony może być już średnia :mrgreen:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

02 Lis 2009, 13:05

Nie polecam BARUM. Miałem je kiedyś i bąble powyskakiwały. Wulkanizator nie zalecał dalszej jazdy na nich. Poza tym głośne. Polecam SAVA. Mam letnie oponki tej firmy i zamierzam kupić zimówki.
artur

01 Sty 2010, 14:13

polecam Dębica Frigo Directional na pewno będziesz zadowolony z właściwości jezdnych po śniegu i przede wszystkim z ceny.frigo2 będą może trochę cichsze,a najlepiej z tego co pamiętam jeździło mi się kiedyś na kormoranach no ale tej opcji chyba już nie produkują
tomulo

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus UX - hybrydowy crossover
    Jak podaje najważniejszy norweski dziennik biznesowy Dagens Næringsliv cytując szefa Lexus Norway, seryjna wersja nowego subkompaktowego crossovera Lexus UX zadebiutuje już wkrótce na salonie samochodowym w Genewie. ...