Osobowe 4x4

20 Sty 2011, 23:49

Nie ublizam Ci, zaraz przypominam Ci za co masz warna na tym forum.

Ty sobie piszesz a wiekszosc ludzi na tym forum i tak Cie nie slucha, Ty mowisz ze glupszych ludzi niz na tym forum nie widziales ale dalej tutaj piszesz :grin:
STI 440hp / 660NM
RS4 B7 Avant 420hp
Legacy 3.0 Spec B 245hp
MajkPZM
Zaawansowany

Miejscowość: Kraków

20 Sty 2011, 23:53

Ma misje chce wszystkich "nawrócić", a na forum BMW to jest cienki bolek. 6 stron zachwytów "znafców" nad jego E30 i nic wiecej specjalnego.
AreBie
Aktywny

Miejscowość: NML

20 Sty 2011, 23:56

Arebje, jak ja lubię niszczyć takie trolle jak Ty. :mrgreen:
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

20 Sty 2011, 23:57

Czyli 95 % tego forum musisz zniszczyć :-D Jak na razie to My tu Ciebie niszczymy na każdym kroku :-D
AreBie
Aktywny

Miejscowość: NML

20 Sty 2011, 23:59

Co do Subaru tu masz fajny filmik:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2OzK-oRPCbs[/youtube]
Szkoda że BMW w nim nie ma.
Ostatnio edytowany przez fiko7, 21 Sty 2011, 02:06, edytowano w sumie 1 raz
fiko7
Stały forumowicz

Miejscowość: Białystok

20 Sty 2011, 23:59

jiGsaw napisał(a):Arebje, jak ja lubię niszczyć takie trolle jak Ty. :mrgreen:

Chyba obrażać chciałeś napisać. Z resztą za niewinność warna nie masz, a jak dobrze pójdzie być może będzie kolejny.

BTW temat o tej Twojej buni na forum BMW... Niezłe, dawno się tak nie uśmiałem. :mrgreen:
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

SSC Tuatara - amerykański supercar
    SSC Tuatara to amerykański supercar produkowany przez SSC North America. Ten samochód jest uważany za jednego z najszybszych i najpotężniejszych na świecie. SSC Tuatara wyposażony jest w potężny silnik V8 o pojemności ...

21 Sty 2011, 00:05

No, spoko, Twój podpis i tak mówi wszystko o Tobie, więc raczej tam szukaj powodu do śmiechu, wraz z małżonką zapewne. :roll:
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

21 Sty 2011, 00:31

Ja tez chce zobaczyc ten temat o tej wszystko mogącej najlepszej e30, ktora to zapewne jest lepsza od wszystkich pozostalyuch aut?
STI 440hp / 660NM
RS4 B7 Avant 420hp
Legacy 3.0 Spec B 245hp
MajkPZM
Zaawansowany

21 Sty 2011, 00:36

Ależ proszę bardzo.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

21 Sty 2011, 00:58

I tka wszyscy zaraz powiedzą że staję za jiGsaw'em, (albo warna dostane) ale czy MajkPZM, AreBie czy stasiowski ileś tam widział fotki tej E30? I co z tego że auto jest starsze? Jak na ten wiek to fajny youngtimer w fajnym stanie, bez paździerza i wiochowego tuningu... jakbym miał wybierać między młodszym G III GTI a tą E30 to bym brał E30...widocznie nie obrażając nikogo niektórzy myślą że nowsze jest lepsze a nie zawsze tak jest, nowsze mają często tandetne plastiki, mnij wytrzymałe silniki i są bardziej skorodowane, nie mają jednej kosmicznej rzeczy uroku aut z tamtego okresu...jak dla mnie najlepsze auta które chciałbym mieć i będę się starać posiąść chociaż jedno (kolekcjonersko, raz w tygodniu na zakupy) to Mercedes 190, Mercedes W124, Mercedes W126(choć mniej - oprócz SEC) oczywiście Merce wąska listwa i BMW E30 (wąska lampa),E32 auta jak dla mnie piękne i z urokiem. Tak jasne...nowa Toyota czy Plebswagen lepszy...ale nie ma tego uroku który mają klasyczne yongtimery
Jedziemy wszędzie gdzie chcemy...bo chcemy....
Jogi4x4
Stały forumowicz

Miejscowość: PZL
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Galloper Pajero Avensis Vito
Silnik: TD/DI-D/D4-D/CDI

21 Sty 2011, 09:38

Akurat mnie w to nie mieszaj bo widzialem auto i rozmawialem z Jiigsawem na PW i nawet mu przyznałem, że auto akurat ma fajne. Spodziewalem sie ze bedzie to wis tuning a tu prosze ladnie zachowana sztuka e30, to sie chwali:)
STI 440hp / 660NM
RS4 B7 Avant 420hp
Legacy 3.0 Spec B 245hp
MajkPZM
Zaawansowany

21 Sty 2011, 18:07

jiGsaw napisał(a):No, spoko, Twój podpis i tak mówi wszystko o Tobie, więc raczej tam szukaj powodu do śmiechu, wraz z małżonką zapewne. :roll:

Ja? Ja nie sadzałem swojej kobiety w swoim boskim BMW na tylnej kanapie żeby pod górkę wyjechać. Z resztą widzę że nie masz więcej argumentów i grama kultury osobistej to czepiasz się kobiety. Ale jak tam chcesz, to nie świadczy bynajmniej o mnie.
Szkoda, że wielu userów tego forum śmiało się z tego tematu ale ok, niech będzie. :lol:
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Typ: Van
Rok produkcji: 1997

21 Sty 2011, 18:14

To może wyjaśnij mi co tam Cię bawi, też chętnie bym się pośmiał. :roll:
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika