Paka Skoda Felicia PICKUP

12 Lut 2023, 23:26

Dzień dobry. Czy jest ktoś kto posiada na sprzedaż pake do skody felicji pickup? Najlepiej komplet z drzwiami i uszczelkami?
AreckiPno
Nowicjusz

13 Lut 2023, 10:59

Szukałeś po ogłoszeniach? Tu masz jedną [link do oferty na Allegro wygasł]
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

13 Lut 2023, 11:19

Widziałem i dzwoniłem. Nie ma szans na wysyłkę a jechać tyle km. to już moja się z celem. Może ktoś ma w woj. Warmińsko-mazurskim
AreckiPno
Nowicjusz

13 Lut 2023, 11:42

Zwróć uwagę, że nie jest to mały element i wysyłka będzie wielkogabarytowa więc i cena samej przesyłki pewnie wyjdzie z połowę wartości tej paki. Poszukaj gdzieś na jakiś szrotach w swojej okolicy ale przypuszczam, że będzie problem bo nie jest to element chodliwy no i samochód też ma swoje lata.

Spróbuj się dogadać ze sprzedającym na jakiś rabat i wliczysz go sobie w koszty transportu :wink:
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

13 Lut 2023, 15:32

Tu nie chodzi o koszty przesyłki. Jestem w stanie je zapłacić bez żadnego problemu. Jechać z 500 km w jedną stronę to porażka. Bardziej chodzi o czas niż te 500 zł.
AreckiPno
Nowicjusz

13 Lut 2023, 16:07

Zadzwoń do mojego kolegi który świadczy usługi transportowe (Na pw daje Ci numer) i Ci to zabierze i dowiezie gdzie chcesz.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Imprezy motoryzacyjne które warto odwiedzić w 2023 roku
    W 2023 roku warto odwiedzić m.in. następujące imprezy motoryzacyjne: Geneva International Motor Show (Genewa, Szwajcaria) - jedna z najważniejszych imprez samochodowych na świecie, gdzie zostaną zaprezentowane najnowsze modele ...
    SKODA Octavia uzyskała 5 gwiazdek w testach Euro NCAP
    Nowa SKODA Octavia uzyskała 5 gwiazdek w testach zderzeniowych Euro NCAP. "Bezpieczeństwo jest dla marki ŠKODA priorytetem. Odzwierciedleniem tego jest nasz najnowszy model. Naszym celem było stworzenie samochodu, ...