Paka Skoda Felicia PICKUP

12 Lut 2023, 23:26

Dzień dobry. Czy jest ktoś kto posiada na sprzedaż pake do skody felicji pickup? Najlepiej komplet z drzwiami i uszczelkami?
AreckiPno
Nowicjusz

13 Lut 2023, 10:59

Szukałeś po ogłoszeniach? Tu masz jedną [link do oferty na Allegro wygasł]
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

13 Lut 2023, 11:19

Widziałem i dzwoniłem. Nie ma szans na wysyłkę a jechać tyle km. to już moja się z celem. Może ktoś ma w woj. Warmińsko-mazurskim
AreckiPno
Nowicjusz

13 Lut 2023, 11:42

Zwróć uwagę, że nie jest to mały element i wysyłka będzie wielkogabarytowa więc i cena samej przesyłki pewnie wyjdzie z połowę wartości tej paki. Poszukaj gdzieś na jakiś szrotach w swojej okolicy ale przypuszczam, że będzie problem bo nie jest to element chodliwy no i samochód też ma swoje lata.

Spróbuj się dogadać ze sprzedającym na jakiś rabat i wliczysz go sobie w koszty transportu :wink:
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

13 Lut 2023, 15:32

Tu nie chodzi o koszty przesyłki. Jestem w stanie je zapłacić bez żadnego problemu. Jechać z 500 km w jedną stronę to porażka. Bardziej chodzi o czas niż te 500 zł.
AreckiPno
Nowicjusz

13 Lut 2023, 16:07

Zadzwoń do mojego kolegi który świadczy usługi transportowe (Na pw daje Ci numer) i Ci to zabierze i dowiezie gdzie chcesz.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW Concept X6 2007
    BMW Concept X6 ten przedprodukcyjny samochód koncepcyjny jest pierwszym na świecie autem typu SAC (Sports Activity Coupé). Koncept prezentuje wizję BMW scalającą cechy modeli BMW X z atrybutami typowymi dla ...