Widzę temat poszedł w inną stronę
Mam prośbę - to nie off, ale po prostu mamy trylion pomysłów bo jesteśmy przed zakupem mieszkania, dlatego raz droższe, raz tańsze, raz diesel, raz LPG.
Analizując ten polski dziwny rynek trafiliśmy oboje na takie modele. Czy moglibyście mi swoim bystrym okiem i mądrym umysłem powiedzieć, czy w ogóle warto się interesować tymi konkretnymi modelami? Może mam błędne myślenie, proszę wtedy mnie z niego wyprowadzić, ale kupno w Polsce samochodu z polskiego salonu to chyba mniejsza szansa na minę :
Nissan Qashqai -
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Żonie się podoba ( tak jak Cruze, ale o nim nie chcecie nic napisać ). Ja się waham, bo to chyba auto gabarytów Golfa, ale lekko podwyższone. Pan mi napisał, że w aucie zmieniony był rozrząd,olej,dwumasa i nowe sprzęgło,serwis klimatyzacji,hamulce tył i dwa wahacze przednie.
2. Audi A4 z LPG
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Tu mam tradycyjne wahania : a jak ukradną? Ile OC i AC przy max zniżkach? I czy - w ogóle - warto się takim modelem z takim przebiegiem interesować? Trochę dużo zważywszy na to, że ze 40 tys jeszcze bym nim zrobił.
3. Mazda 6 -
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Kupiony w salonie przy Factory we Wrocławiu. Jeden właściciel. Przebieg duży, też później pewnie problem z odsprzedażą, no ale mogę wszystko chyba sprawdzić w tym ASO?
4. Renault Laguna
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Bardzo ładny samochód. Nie wiem jak z awaryjnością i ewentualnymi kosztami napraw, bo francuskie auta zawsze mają dychotomiczne opinie.
5. Opel Vectra
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]To wydaje się być najmniej zmęczony samochód, aczkolwiek przebieg daje wiele do myślenia. Pan twierdzi, że z polskiego salonu i wszystko mogę sprawdzić.
Co o tym wszystkim myślicie ?
![Chytry :sly:]()