No a VW Sharan, czy jemu podobne mają sens? Czytałem że zmorą tych aut była tylna belka zawieszenia.
Ford Focus albo Mondeo w kombi?
Peugeot 807? Czy te auta są dostepne w tych pieniądzach jakimi dysponuje?
Naprawdę wybór jest ogromnie ograniczony. Czy warto zainteresować się pojazdem sprowadzonym do Polski przez handlarzy?
Chciałem kupić samochód który w Polsce już miał właściciela, aczkolwiek wśród tego czego szukam, ciężko cokolwiek znaleźć.
Samochodów z komisów się boję, a znów co do tych które są sprowadzane a ja miałbym dokonać pierwszej rejestracji - nie do końca ufam. Skoro handlarz sprowadza zafirę i sprzedaje w super idealnym stanie za 8000 zł, no to ile ona musiała kosztować za granicą, żeby i on na tym zarobił?
Oglądałem jedną Zafirę, aczkolwiek występuje w niej taki problem że coś wibruje/tłucze podczas jazdy i zmiany biegów. Wibracje dochodzą z podłogi, za fotelem kierowcy i na całej kanapie tylnej. Nie mam pojęcia co to może być. Auto do tego ma rysy na zderzakach, i rozrząd do roboty na dzień dobry. Gość woła sobie 8,5 tysiąca. Rok 2004, silnik 1.6, sprowadzony z Włoch rok temu, przebieg 165 tysięcy, udokumentowany jakąś naklejką w drzwiach, z datą 2013 (130 tysięcy) z jakąś Włoską pieczątką. Czyli w sumie nijak
![Szczęśliwy :D]()