Panowie prosze o pomoc

11 Wrz 2009, 21:05

Witam,
chce kupić samochód do 10.000 zł
mały, ekonomiczny, bedzie mi słuzył do jazdy po miescie
moze być 3/4 drzwiowy
bardzo prosze o porady

pozdrawiam

Sylwia
sch
Nowicjusz

Miejscowość: bielsko-biała

11 Wrz 2009, 21:24

Powiedz moze co Ci odpowiada stylistycznie :wink: auto B klasy(bo nie polecam w kazdym poscie golfa 4 ew. passata) wielu problemow sprawiac nie powinno, wiec (szczegolnie dla kobiety) moze to byc podstawowe kryterium :cool:
Na pewno odpada 206 bo w poczatkowym okresie produkcji nie byla to udana konstrukcja, niemniej francuskie maluchy maja styl i czesto lepsze wyposazenie niz konkurenci z niemiec i kraju kwitnacej wisni(ze tak urozmaice slownictwo :lol: )
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ

11 Wrz 2009, 21:36

podoba mi sie opel corsa seat leon (niestety nie stac mnie...)
opel tigra...
hmm jak mi sie cos przypomni to dopisze :)
sch
Nowicjusz

11 Wrz 2009, 21:45

Tigre spokonie kupisz, podobnie jak Forda Pume. Warto sie rowniez zastanowic czy oczekuje sie od samochodu rowniez nieco praktycznosci...
Corsa C bylaby dobrym wyborem :wink: z lat 2001-2003 mozna w tej cenie szukac(takiego nie na szrot)
JerzyB333
Stały forumowicz

11 Wrz 2009, 21:59

Corsa C jest dla mnie idealna zależy mi jak na najmłodszej jeżdże z dzieckiem i nie moge sobie pozwolic ze auto mi nie zapali rano...
tylko gdyby to było takie proste i kazdy sprzedajacy mowił prawde, oje sie zeby nie rafic na mine a dzisiaj usłyszałam ze corsa sie szybko sypie.... ja musze tym autem min 5 lat jezdzic :)
sch
Nowicjusz

11 Wrz 2009, 22:05

Ej tam sypie :twisted: ode mnie z firmy bede mial za pol roku 2 corsy na sprzedaz- za 13-14 tysiecy mysle(podaje Ci orientacyjne ceny "poflotowych" rok 2006)- silniki 1.0 i 1.4 jezdza po Polsce prowadzone przez moich "najlepszych rajdowcow" :lol: . Przebiegi 170- 190 i tragicznie nie jest, ale sa tak(jak by to ujac) niezbyt delikatnie traktowane)
JerzyB333
Stały forumowicz

11 Wrz 2009, 22:09

w pracy jezdze qubo i nie chciałabym kupic auta służbowego :)
bez obrazy ale sama wiem jak nim jeżdże :)
a lubie bardzo troche pryspieszyc :)
sch
Nowicjusz

11 Wrz 2009, 22:12

Ale z drugiej strony o mlody, a nie poflotowy w niskiej cenie trudno cos znalezc. Na szczescie problem sie mnie nie tyczy :wink:
JerzyB333
Stały forumowicz