REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Whitelexuz19 napisał(a):A wy co sądzicie na ten temat, co może być przyczyną?
Whitelexuz19 napisał(a):Od 2 dni borykam się z problemem dotyczącym "Check engine", pojawił się na desce rozdzielczej. Z początku sądziłem, że jest to sygnalizacja kończącego się paliwa,
Whitelexuz19 napisał(a):Książka serwisowa jest w języku Niemieckim, jeśli to nie stwarza dla Ciebie problemu to mogę podesłać Ci kilka zdjęć i z największą przyjemnością poczekam na przetłumaczenie
Whitelexuz19 napisał(a):a co do audytu to nie przyglądałem się jej z początku co na niej widnieje, dopiero następnego dnia zauważyłem, że nie jest to kontrolka od paliwa, a co do prawa jazda i kontrolek, to uczą tylko podstawowe bo gdyby instruktor miał zagłębiać się w każdą i tłumaczyć co może być potencjalną przyczyną zapalenia się danego światełka to te śmieszne 30godzin było by mało.
Whitelexuz19 napisał(a):Zakładając ten temat myślałem, że ktoś z użytkowników miał albo ma podobny problem więc sądziłem, że dostane w półprofesjonalną pomoc jak zaradzić sytuacji, ale jak narazie dostałem tylko durne informacje które nikomu nie są potrzebne.
Ty dostałeś już nawet profesjonalną odpowiedż.Whitelexuz19 napisał(a):dzwoniłem do zaufanego fachowca aut który powiedział, że w passatach przy najmniejszym błędzie wyskakuje właśnie ta kontrolka i najlepszym rozwiązaniem będzie umówienie się z elektrykiem na podpięcie komputera i rozwiązanie błędu
Prawdę powie tylko i wyłącznieWhitelexuz19 napisał(a): co może być przyczyną?
podpięcie komputera
Whitelexuz19 napisał(a):acet po co Ty próbujesz się wymądrzać, przyszedłem na te forum z pytaniem a ty próbujesz na wszelkie sposoby udowodnić, że masz racje swoim cwaniactwem. Twierdzisz, że jestem leniwym człowiekiem bo zapytałem się o przyczynę wyświetlenia się kontrolki, dziwne są Twoje posty w których próbuje " pomóc ". Swoją drogą podkreślam i mówię po raz wtórny, że nie zwróciłem uwagi z początku JAKA KONTROLKA SIĘ ŚWIECI, nie wiem czy jest to efekt państwowej edukacji, że takim ludziom jak Ty trzeba pisać po kilka razy, żeby może w końcu zrozumieli co nadawca ma na myśli.
Whitelexuz19 napisał(a): Swoją drogą podkreślam i mówię po raz wtórny, że nie zwróciłem uwagi z początku JAKA KONTROLKA SIĘ ŚWIECI
Whitelexuz19 napisał(a):Od 2 dni borykam się z problemem dotyczącym "Check engine", pojawił się na desce rozdzielczej. Z początku sądziłem, że jest to sygnalizacja kończącego się paliwa, co prawda miałem jeszcze zapas na najbliższe 110km, no ale po zalaniu benzyny problem nie zniknął, więc postanowiłem sprawdzić w czym tkwi problem wpisując w google o żółtej kontrolce.
Whitelexuz19 napisał(a):Wracając do głównego wątku elektryk podpiął pod komputer i usunął błąd