REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
tutaj to kwestia przypadku, czasami przy wysokich obrotach zegnie się kilka zaworów a czasami toczysz się delikatnie i sieczka z głowicy.D4nY napisał(a):Jakie jest prawdopodobieństwo mocnych uszkodzeń przy nie dużych obrotach?
wysoki przebieg, rzadko wymieniany olejD4nY napisał(a):co może mieć wpływ na coś takiego jak zerwany łańcuch ?
mnie też, może po prostu Ty nie słyszałeś tych objawów.D4nY napisał(a):Dziwi mnie, że to wszystko bezobjawowo - bez wcześniejszych stuknieć, puknięć, dziwnych dźwięków.
ciężko powiedzieć na tym etapie, nie mniej niż 2 to pewne.D4nY napisał(a):jaki jest średni przedział cenowy za naprawę po takiej awarii ?
Zdarza się ale rzadko. Znajomy miał taki problem z Maździe. Samochód wychuchany, zawsze na czas olej i inne rzeczy i podczas spokojnej jazdy na trasie łańcuch się poddał, zero wcześniejszych oznak problemu.D4nY napisał(a):Czy to po prostu zużycie materiału i pech ?
D4nY napisał(a):Dziwi mnie, że to wszystko bezobjawowo - bez wcześniejszych stuknieć, puknięć, dziwnych dźwięków.