REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Witam,pozwól ze sie z toba nie zgodze w kwestii plusów i minusów
ACSznycel napisał(a):Co do Seata Leona, to jest ok, ale Mazda 3 lepsza:) Mazda bardzo dobrze stoi w statystykach bezawaryjności, a Seat jakoś w nich nie bryluje... Mazda 3 za 38tys. to będzie 2005-2006 żeby było rozsądnie, ale Leon podobnie - raczej II generacji nie kupisz w dobrym stanie za tyle, a nawet jeśli to z początków produkcji lub z dużym przebiegiem.
ACSznycel napisał(a):chyba wszystko co tylko mogło włącznie z urwaniem się koła wraz z elementem podwozia - w nowym samochodzie
Dishman napisał(a):Nowy Leon ma piękną stylistykę, ale wewnątrz jest spaprany dokumentnie.
ACSznycel napisał(a):Ja miałem okazję pośmigać trochę koleżanki, jakoś mnie nie zachwycił, ani w środku ani jeśli chodzi o prowadzenie - daleko mu od sportowych emocji. Zresztą to wszystko auta z napędem na przód z mocą nieprzekraczającą 150KM, żadne z nich nie ma sportowego pazura
Co do Forda, to koło urwało się na łuku podczas w miarę spokojnej jazdy (całe szczęście), bez żadnych dziur itp. A o wszystkie swoje firmowe auta tata dbał (bo to jego, ja wtedy jeszcze nie miałem prawka), nie było mowy o atakowaniu krawężników itp.