Witam:) Tak jak w temacie, szukam pierwszego auta do 2 tysiecy Euro. Jade po ten samochod za granice i mam takie pytanie: Co byloby najlepszym wyborem?? Chodzi mi o jakiegos hatchbacka. Chciazlem powyzej 1997 roku Co proponujecie? Na co zwrocic uwage przy kupnie? Z gory dziekuje za sensowne odpowiedzi...
Astra, corsa, polo, ibiza, almera, civic (do '95), punto i wiele innych. Najlepiej kupować z pewnego źródła, bo za granicą oszustów coraz więcej. Co sprawdzić? Zajrzyj tu: nissan-100nx-czy-warto-vt9643.htm
[F] Audi A8 D2 4,2 / BMW 740i e38 / Lexus LS 400 mk2 / Merc S 430 Podstawowe kryteria zestawienia: - limuzyna segmentu F - silnik V8 - modele z ok. 1999r. Wytypowane modele do zestawienia: - Audi A8 D2 4,2 - 310KM - BMW 740i e38 - 286KM - Lexus LS 400 mk2 UCF20 - 294KM - Mercedes S430 w220 ...
40-lecie Renault w Formule 1 Renault informuje, że w ten weekend, w ramach Grand Prix Monako, uroczyście rozpocznie obchody 40 rocznicy zaangażowania marki w wyścigi Formuły 1. Renault rozpoczęło przygodę z Formułą 1 wraz z udziałem kierowcy Jean-Pierre ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.