Witam, zdecydowałem sie na kupno Peugeota 306 z 93' roku, nie ma on natomiast zamka centralnego w wyposażeniu i chciałbym się dowiedzieć, czy jest w nim możliwe zalozenie centralnego i jaki jest tego ewentualny koszt. Pozdrawiam
do każdego auta można założyć centralny zamek koszt założenia to coś koło 400zł z częściami w zależności od liczby drzwi i modelu zamka jaki wybierzesz; firmy z reguły same kupują części, bo są przez nie sprawdzone
druga opcja to kupienie jakiegoś zestwu na allegro w cenie 100zł i założenie samemu jeśli lubisz się w to bawić
jak 3 drzwiowy to jest to koszt jakies 80-100zl za zamek i kilka godzin pracy 2 lata temu zakladalem takie cos w corsie b i dziala do dzisiaj 3drzwiowej
Centralny zamek sam sobie możesz założyć,ja tak kiedyś robiłem jak miałem Fiata CC i koszt za wszystko wyniósł mnie zaledwie 90zł a zakładałem sam w garażu w 2godziny.
Generacje silnika 1.8 TSI - którą wersję wybrać i jak odróżnić? Silniki 1.8 TSI miały problemy z nadmiernym spalaniem oleju chodzi tu o zbyt szybie zużycie pierścieni (uznano to za wadę). Wszystkie odmiany silnika 1.8 TSI pochodzą z rodziny jednostek oznaczonych EA888. Z tej samej rodziny ...
Lexus LC Structural Blue Edition Limitowana wersja Structural Blue Edition, pokazana w 2017 roku, to najciekawsza odsłona Lexusa LC. Sekretem tej wyjątkowej edycji specjalnej jest niebieski lakier Structural Blue, inspirowany barwą tropikalnego motyla Morpho ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.