Witam, zdecydowałem sie na kupno Peugeota 306 z 93' roku, nie ma on natomiast zamka centralnego w wyposażeniu i chciałbym się dowiedzieć, czy jest w nim możliwe zalozenie centralnego i jaki jest tego ewentualny koszt. Pozdrawiam
do każdego auta można założyć centralny zamek koszt założenia to coś koło 400zł z częściami w zależności od liczby drzwi i modelu zamka jaki wybierzesz; firmy z reguły same kupują części, bo są przez nie sprawdzone
druga opcja to kupienie jakiegoś zestwu na allegro w cenie 100zł i założenie samemu jeśli lubisz się w to bawić
jak 3 drzwiowy to jest to koszt jakies 80-100zl za zamek i kilka godzin pracy 2 lata temu zakladalem takie cos w corsie b i dziala do dzisiaj 3drzwiowej
Centralny zamek sam sobie możesz założyć,ja tak kiedyś robiłem jak miałem Fiata CC i koszt za wszystko wyniósł mnie zaledwie 90zł a zakładałem sam w garażu w 2godziny.
Największy problem elektromobilności? Transport i magazynowanie wodoru Przyszłością motoryzacji są samochody z napędem elektrycznym - to już powszechnie znany fakt. Pytaniem bez jednoznacznej odpowiedzi był do tej pory sposób zasilania silników elektrycznych. Co prawda powstają ...
Nissan Note - opracowany pod kątem europejskich dróg Dzięki innowacyjnej stylistyce, debiutującym w tym sektorze technologiom oraz gamie zaawansowanych silników, nowy Note silnie zaistnieje w segmencie B. Produkowany w Europie Note został opracowany pod kątem europejskich ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.