Jako że jestem świeżo po otrzymaniu pierwszego prawa jazdy, szukam autka. Cena to do max ~3500zł. Zależy mi na posiadaniu instalacji LPG, tanich częściach, niskim spalaniu LPG i ogólnie niskim utrzymaniu. Brałem na razie pod uwagę: Golf III, Civic V Nie wiem co ewentualnie lepsze lub nad czym jeszcze się zastanawiać. Autko potrzebuję do dojazdu do szkoły i ogólnie jakichś wypadów. Żeby jakoś dobrze wyglądał w miarę w tej cenie, bo niektóre są fabrycznie paskudne.
Albo coś z rodziny Fiata tzn Siena,Marea albo Punto. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
10 najbezpieczniejszych samochodów - te modele koniecznie sprawdź! Przy podejmowaniu decyzji o zakupie nowego samochodu pod uwagę brane są różne kryteria. Cena, wyposażenie, opinia o marce są ważne, jednak często wpływ na ostateczną decyzję ma ocena bezpieczeństwa. Dzięki nowoczesnym ...
[A] Matiz 0,8 / Seicento 0.9 / 106 1,0 / Lupo 1,0 Podstawowe kryteria zestawienia: - samochód segmentu A - pojemność silnika do 999ccm - modele z ok. 2000r. Wytypowane modele do zestawienia: - Daewoo Matiz 0,8 - 51KM - Fiat Seicento 0,9 - 39KM - Peugeot 106 1,0 - ...
Turson napisał(a):Wziąłem pod uwagę jeszcze: -Fiat Bravo (1.6 przynajmniej) -Civic VI -Megane I
Jak wypadają te samochody?
chyba jestes nie poważny... Ludzie wyżej Ci piszą że civic v w tych pieniądzach to będzie padło a Ty nad VI się zastanawiasz? Człowieku lanos to jedyne rozwiązanie w Twoim przypadku. A jak chcesz mieć ładniejsze z wyglądu to poświęć więcej kasy.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.