REKLAMA
z takim budżetem 10-13 tys. i chcesz kupić Golfa IV AFN? To to w Niemczech takiego nie kupisz.
chyba że zespawanego z 3
chyba że masz więcej
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
okazja ,barol ty to masz talent do bajek -okazja -za 10 tys -ale chyba benzynka 1.4 i to po mocnym dzwoniebarol91 napisał(a):no sluchaj jesli trafi na okazje czemu nie,przyklad znajomych mojej matki kupili Golfa IV za 10tys w bdb stanie od jakis dwoch braci i musze powiedziec niewiem czy mieli szczescie czy co ale 10tys i auto jest okey
tak to prawda polak potrafi ale czy zawsze natym wychodzi dobrze -życze szczęściakonrad1422 napisał(a):Panowie jak się chce to idzie wszystko zrobic. Trzeba szukac, szukac i jeszcze raz szukac. Nie raz juz widziałem IV AFN np. za 11tys z uszkodzonym przednim błotnikiem, który nie wymagał dużego wkładu finansowego i nie był po jakimś tam dzwonie tylko delikatnie puknięty więc trzeba się zaopatrzyc w cierpliwośc i problem z głowy.
konrad1422 napisał(a):Panowie jak się chce to idzie wszystko zrobic. Trzeba szukac, szukac i jeszcze raz szukac. Nie raz juz widziałem IV AFN np. za 11tys z uszkodzonym przednim błotnikiem, który nie wymagał dużego wkładu finansowego i nie był po jakimś tam dzwonie tylko delikatnie puknięty więc trzeba się zaopatrzyc w cierpliwośc i problem z głowy.
andrewb25 a kto powiedział ze tylko Niemcy Jest Belgia, Francja, Holandia ...
andrewb25 napisał(a):konrad1422 napisał(a):Panowie jak się chce to idzie wszystko zrobic. Trzeba szukac, szukac i jeszcze raz szukac. Nie raz juz widziałem IV AFN np. za 11tys z uszkodzonym przednim błotnikiem, który nie wymagał dużego wkładu finansowego i nie był po jakimś tam dzwonie tylko delikatnie puknięty więc trzeba się zaopatrzyc w cierpliwośc i problem z głowy.
andrewb25 a kto powiedział ze tylko Niemcy Jest Belgia, Francja, Holandia ...
powodzenia życzę z twoim podejściem to może za 2-3 lata coś kupisz,
łowca okazji hehehe, nie ma okazji.
barol91 napisał(a):a prosze cie niema okazji,raz za czas cos sie zdarzy,nie bede tutaj znowu podal przykladu znajomego bo znowu powiecie ze bajki opowiadam,no coz ja wiem swoje wy swoje
stasiowski121 napisał(a):Lepiej dmuchać na zimne czyli dokładnie obadać takie okazje bo więcej jest okazyjnych składaków z kilku innych samochodów, porządnie wylakierowanych, korekcja licznika również i wystawionych na sprzedaż jako okazja.
Nie przeczę bo okazje się zdarzają jednak ludzie są fałszywi, ktoś Cię w ch*** zrobi a później się śmieje widząc jak Ty swojej okazji na drodze w linii prostej nie możesz utrzymać.