Pierwsze auto do 4-5tys zł

24 Sie 2014, 14:15

Przy tym budżecie raczej nie opłaca sie sprowadzać.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

24 Sie 2014, 18:18

W tym momencie bmw jest moim faworytem, problem jest w tym, że jestem trochę wymagającą osobą, więc nie chciałbym kupić ,,golasa"(samochodu w którym nie ma nic z dodatkowego wyposażenia). Druga sprawa to silnik 1.8 będzie najlepszym wyborem? Nie ukrywam, że instalacja gazowa w bmce była by fajną opcją do tańszego poruszania się samochodem. A raczej na założenie takowej potem nie będzie mnie stać. Więc czy warto szukać już e36 zagazowanej, czy może lepiej kupić zwykłą benzynę?
bugi1996
Nowicjusz

Prawo jazdy: 08 03 1996
Auto: Nie mam

24 Sie 2014, 23:24

Na pewno za tą cene znajdziesz bmw z wyjeżdżonym gazem,
Zdajesz sobie sprawe,że takie bmw pali naprawdę sporo i to niezależnie od silnika?
A benzyna droga i coraz droższa.
ja na Twoim miejscu jak nie masz oporów co do spalania kupiłbym czystą benzyne a jak będzie kasa to zagazował.
mateo199214
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 48
Prawo jazdy: 31 07 2012
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Audi 80 2.0ABK B+G Climatronic
Silnik: 2.0 ABK
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1993

25 Sie 2014, 06:27

To zależy,ważny jest stan techniczny auta,jak znajdziesz dobrą benzyne to bierz a jak z lpg to tak samo.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

25 Sie 2014, 11:31

mateo - sporo to pojęcie względne, pamiętaj, że bmw pali najmniej w swojej klasie.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...