Chociażby z tego powodu że pali więcej niż Astra, Lanos i nawet Civic. Na gazie i w benzynie
[ Dodano: Wto Lis 03, 2009 18:41 ][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Dobra oferta?
[ Dodano: Czw Lis 05, 2009 07:35 ]Obejżałem wczoraj tego Toledo no i miał zgniły lewy próg, a silnik miał duże przedmuchy i pewnie łykał olej ;/. Ale autko rzeczywiscie duże i fajne. Chyba teraz bede patrzał tylko na Civici i Toledo.
[ Dodano: Czw Lis 05, 2009 07:38 ]Obejżałem wczoraj tego Toledo i okazalo sie że lewy próg jest zgnity i silnik ma przedmuchy. B, prawdopodobne że łykał olej. Cóż ale autko jest super i bede teraz szukał Civiców i Toledo
A takie pytanie na boku. Jak wygląda sprawa z ubezpieczeniem silnika 1,6 jeśli kupowałbym na mame i byłbym współwłaścicielem i miał od niej 60% zniżki. A jak Gdybym kupił na siebie i ona była współwlascicielem. Są jakieś różnice w opłatach i czy w razie czego w obu przypadkach mama traci zniżki?
[ Dodano: Czw Lis 05, 2009 07:38 ]Obejżałem wczoraj tego Toledo i okazalo sie że lewy próg jest zgnity i silnik ma przedmuchy. B, prawdopodobne że łykał olej. Cóż ale autko jest super i bede teraz szukał Civiców i Toledo
A takie pytanie na boku. Jak wygląda sprawa z ubezpieczeniem silnika 1,6 jeśli kupowałbym na mame i byłbym współwłaścicielem i miał od niej 60% zniżki. A jak Gdybym kupił na siebie i ona była współwlascicielem. Są jakieś różnice w opłatach i czy w razie czego w obu przypadkach mama traci zniżki?
[ Dodano: Czw Lis 05, 2009 07:41 ]Niewiem czemu ale nie moge napisac nowego posta. A teraz sie skaplem ze moje wiadomosci są dopisane do wiadomosci o 2 posty wyzej.