Pierwsze auto do 60.000 PLN dla 20 latka

06 Lip 2015, 21:38

Silniki w e92 to tylko przed lifty, bo mają wtrysk pośredni. Szukaj tylko rzędowych szóstek, bo zwykłe 4 cylindrowe to ekologiczny szmelc.
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010
0

06 Lip 2015, 23:25

Wiesz co nie za bardzo zrozumiałem o czym piszesz =)

Chodzi mi o te pozycje:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Jak u nich z silnikami? Awaryjne? W ogóle co to za jednostki u nich siedzą? Poszukałbym w googlach ale nie wiem co wpisać (u Audi było prosto bo było napisane TFSI hehe)
mckk
Nowicjusz

Auto: Nie mam
0

07 Lip 2015, 11:41

Widzę że na innych forach już Ci zamykają tematy... :D

Potrzebujesz opinii nie o samochodzie tylko o tym jak zrobić za darmo łał pod remizą więc proponuje zaloguj się na pudelku i przeprowadź badanie rynku... :ok:

Udajesz że masz kasę a zachowujesz się jak byś jej nie miał...

A dziewczyny przed którymi chcesz się popisać będziesz zapraszał do restauracji z zastrzeżeniem możliwości zamówienia wody i wykałaczek :?: :idea: :twisted:

Potrzebujesz taniej koszuli z żabotami z ortalionu więc kup sobie coś zwykłego doklej znaczki, zapodaj glebę z chińską felgą i ściemniaj... i teraz już wiesz czemu ludzie wybierają takie marki jak lexus??? Żeby z takimi ściemniaczami nie mieć do czynienia...

Zresztą ostatnio biznesmenn Twojego pokroju przyjechał na spotkanie ze mną BMW i pod koniec rozmowy poprosił o zaliczkę bo musi BMWe zatankować...
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
5

07 Lip 2015, 12:07

Wyczuwam ból dolnej części pleców. Prawdopodobnie uraziłem Cię pisząc o jakimś aucie jako aucie dla karków - wybacz, opinie mają to do siebie że są subiektywne. A sprawa pieniędzy to tylko moja sprawa.
mckk
Nowicjusz

Auto: Nie mam
0

07 Lip 2015, 12:10

Piękne podsumowanie tematu :mrgreen:

Koleś jest sfokusowany na Audi/ BMW i tyle, nie przemówimy mu do mózgu, bo Type-R to i Brera to dziadkowozy :D

Tjaaaaaaa :D

Ja bym polecił jednak zadbane e36, klasyka rządzi :) Trochę szpachli, trochę gadżetów z allegro i pod remizą nie ma mocnego :D
166 2,4 JTDm - jest
156 19 JTD - była
306 1,4 - był
autoitalia
Aktywny

Prawo jazdy: 11 03 2009
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Alfa Romeo 166
Silnik: 2,4 JTDm 175 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003
0

07 Lip 2015, 12:13

Myślę, że kontynuowanie tematu nie ma już sensu. Po pierwsze, autor jest zdecydowany i głuchy na nasze argumenty, po drugie temat wzbudza wiele kontrowersji, nienawiści, sporów, przez co zaniża się poziom kulturowy forum :mrgreen:
Jeśli ktoś ma coś do dodania lub ew skargi na mnie zapraszam na PW :wink:
Zamykam
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna