Witam. Niedawno zdałem egzamin na prawo jazdy i planuję kupić jakiś samochód tylko właściwie to nie wiem jaki ) Mam jakieś 7-8 k wiem może to nie jest dużo ale na pierwsze auto powinno wystarczyć . Prosze o jakieś rozsądne propozycje z góry dziękuję
no myślałem tak o samochodzie 1.6 - 1.8, bedzien on głównie użytkowany po mieście wiec powinien być ekonomiczny, seicenta raczej nie chce kiedyś myślałem o Golfie IV ale raczej za 7k nie kupie porządnego, no i żeby był wytrzymały żebym nie musiał do niego co chwile wkładać pieniędzy.
Czy punktualność może być niebezpieczna? Większość z nas nie lubi się spóźniać. Są jednak sytuacje, w których próba dojechania do celu o umówionej godzinie może zagrażać naszemu życiu. Jak wynika z badań, presja czasowa ma wpływ na styl ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.