Witam Planuje zakupić pierwsze auto w życiu. Mam do przeznaczenia do 8tys. Nie zależy mi żeby było sportowe, ma być głównie ekonomiczne, na gaz i żeby jak najmniej paliło. Nie mam jakichś specjalnych wymaganiach, po prostu chciałbym kupić dobre auto w takiej cenie. Przemieszczam się średnio na miesiąc około 800km
W zasadzie do tej kwoty masz szeroki wybór z opcją lpg,pytanie czy budżet jest wliczony na montaż czy chcesz już samochód z gazem? Z moich typów zerknij na Opla Astre 1.4, z większych może Vectra B z silnikiem 1.8 lub Peugeot 406. Poruszasz się po mieście czy raczej na trasie?
Podatek od środków transportu – co warto wiedzieć? Posiadanie pojazdu wiąże się zarówno z kosztami jego utrzymania, jak i istotnymi obowiązkami podatkowymi. Niektóre środki transportu wymagają uregulowania specjalnego podatku, który może być istotnym ...
Mazda MX-5 ze skrzynią automatyczną Po wersji Spring i Summer Edition do polskiej gamy Mazdy MX-5 dołącza model ze skrzynią automatyczną. Mazda MX-5 z dwulitrowym silnikiem MZR jest teraz dostępna również z sześciobiegową skrzynią automatyczną. Posiada ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.