Witam. Stoję przed wyborem pierwszego auta. Zależy mi na niskim spalaniu ( tylko gaz ), łatwym dostępie do tanich części ( bo bezawaryjności to w tej cenie mogę sobie pomarzyć :> ) no i względnie przyzwoitym wyglądzie. Jestem uczulony na : daewoo ( w tym matizy i lanosy ), seicenta, fordy ka, vw polo i skody. To chyba tyle. Przeglądam już od jakiegoś czasu popularne serwisy aukcyjne, lecz nie wiem do końca czego szukać. Wiem, że mam szukać tego co jest w dobrym stanie, a nie konkretnego modelu, no ale
![Uśmiechnięty :)]()
Podobały mi się : vw golf 2, golf 3 ( ale w tym segmencie cenowym, chyba są same trupy ? słyszałem taką opinię, pomimo ,że dość sporo ich widzę w takich cenach ), peugeot 406, ople astry ( jedynki, dwójki nie ma szans dorwać, prawda ? ) vectry, audi 80 b3, civic 5 ale te są tylko pognite w tej cenie i w sumie bmw e30 czy e36, lecz tych to na pewno w tej cenie nie dorwę. Te samochody podobały mi się wizualnie, lecz nie jest to dla mnie główny atut samochodu. Mój pojazd ma być tani i oszczędny
Co do nadwozia, to dopuszczam każdą możliwość, no może oprócz cabrio, bo coś mi się wydaje, że to tylko kolejny gadżet który by się psuł
Moim faworytem jest hatchback ale nie będę psioczył nawet na kombi
Mieszkam na Śląsku.