Witam. Mam zamiar kupic swoj pierwszy samochod. Troche poczytalem,pogrzebalem, popytalem i mam pare opcji do wyboru. Odrazu dodam ze moj budzet to 5 tyś. Zastanawiam sie nad tymi autkami :
- Mitsubishi Colt CJ0 - Ford Focus mk1 - Toyota Corolla E11 - Seat Ibiza II FL - VW POLO III FL - Renault Clio II - Fiat Punto II Jakie z tych aut polecacie, jakie odradzacie, dlaczego tak a nie inaczej, moze mozecie polecic jakies inne autko ktore nadaje sie na 1 samochod. Zalezy mi na tym zeby samochod sie dobrze prowadzilo i nie trzeba bylo w niego wtopic duzo pieniedzy.
Na fokę za mały budżet chyba że złom z niemiec składany z 3 i wiaty przystankowej. Polo i ibiza dobre są ale minimum 1,4 i na polifta w przypadku VW może być za mało kasy. Toyota dobra. Mitsu najlepsze z nich bo jest dynamiczny ekonomiczny i nie wielkie ma gabaryty.
Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
Testy systemu zdalnego sterowania samochodem - Audi Praktyczne testy systemu zdalnego sterowania samochodem, przeprowadzone przez Audi przed trzema tygodniami na targach Consumer Electronics Show (CES) w Las Vegas, spotkały się z dużym zainteresowaniem. Teraz producent po ...
Colty też rdzewieją, ostatnio niechcący oderwałem kawałek progu w oglądanym przez znajomego Colcie. Ile ja się od właściciela nasłuchałem... Chociaż wcześniej zarzekał, że zero szpachli zero rdzy
Szukaj każdego z tych aut, wybierz te które będzie najbardziej zadbane.
Zobacz na to [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] (do poprawek nadkola na start) [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.