Pierwsze auto

25 Kwi 2012, 20:54

witam mam zamiar kupic swoje 1 auto które miałoby być autem dość tanim w eksploatacji a dające frajde z jazdy i być wygodne oraz dynamiczne na trasy. Moj tata ma nubire 1.6 kombi i powiem ze jak dla mnie te auto szału nie robi 0 dynamiki i pali śr. 10l BP95. Ja osobiście nie jestem przekonany co do typu karoserii (moze byc coupe /cabrio/sedan-limuzyna/kombi/van/terenowka) silnik moze byc to jakies 2.0-2.5 lpg badz diesel . Ja sie zastanawiam nad audi 80/100 bmw serii 3 E36 sedan-kombi/serii 5 E34 sedan -kombi /Mercedes W124 sedan-kombi badz ford mondeo mk2 sedan -kombi 2.5v6 bo nie wiem jak jest z silnikem 1.8 TD 90km. Jesli macie inne propozycje prosze podać. Cena to Max 4tys . dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam
traker007
Początkujący

Miejscowość: poznan

26 Kwi 2012, 03:54

Sorry ale ile jeszcze założysz tematów?Bo auta szukasz chyba już od początku roku.
Druga sprawa to chcesz kupisz auto co ma jeżdzić czy skarbonke bez dna?Bo te auta nie wrózą nic dobrego w tej cenie.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Skrzynia automatyczna DSG w Volkswagen
    Czym jest wspomniane wyżej DSG? Przekładnia automatyczna tego typu, czyli dwusprzęgłowa, to konstrukcja inna niż klasyczny automat. Zamiast konwertera momentu obrotowego, który pracuje w poślizgu, wyposażono ją w zestaw ...