REKLAMA
Witam, szukam swojego pierwszego auta.
Budżet to 5 tysięcy, I oczywiście do tego pakiet startowy na konieczne naprawy, oleje, itp liczę jako dodatkowe 2 tysiące.
Z wymagań to klimatyzacja, najlepiej jak najdłuższe opłaty, I w zasadzie to tyle. Wiadomo "jeździ skręca, hamuje i nie kąpie na głowę"
Auto głównie do tras na krótkich odcinkach, ok 20km i kilka razy w miesiącu jakas dłuższa trasa 300km. Także szukam benzyniaka, ewentualnie LPG.
Fajnie jakby auto było dość tanie w eksploatacji, i w miarę solidne żeby nie latać co chwila po mechanikach, ale wiadomo nie oczekuje cudów po 20 letnim samochodzie.
Samochody których nie biorę pod uwagę: seicento, cinquecento, uno, lanosy, skody, yarisy
Samochody które mnie zainteresowały:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł] Ten seat wydaje się dość solidny
[link do oferty na Olx wygasł] Troszke daleko ale jakby był taki jak w opisie to warto podjechać
[link do Sprzedajemy wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] nie mogło zabraknąć corsy, jednak dość ubogi opis
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] a peugeot? słyszałem że problemy z elektronika
[link do oferty na Olx wygasł] też fajne clio, ale chyba bez klimy
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] warto dołożyć?
[link do oferty na Olx wygasł]
Civic mnie też zainteresował tym bardziej że wujek bardzo chwali japońce ze względu na ich pancernosc
Polski salon, ale chyba od handlarza
Co sądzicie o tych propozycjach? może coś innego? Dzisiaj będę dzwonił, pytał, jutro mam zamiar jechać i obejrzeć co ciekawsze
Jestem ze Śląska, jeśli chodzi o lokalizację auta to: Żywiec + 30km