Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Będę dyskutować . Wjeżdzając z drogi głównej już wjeżdzasz na parkingKrilov napisał(a):Właśnie tam jest tak dziwnie bo ja wjeżdżam z głównej w wewnętrzna i jadę nią prosto a inny samochód wyjeżdża z parkingu
Nic tam dziwnego nie ma . Po prostu parking. Patrz na przykład [email widoczny po zalogowaniu][email widoczny po zalogowaniu] ... 312!8i6656 tutaj wszystkim z prawej strony ustępujesz wyjeżdzającym z miejsc parkingowych . Mimo że jedziesz prosto tą alejką , widzisz daleką przestrzeń do rozpędzenia się że aż miło . A tu du...a . To jest parking przed naszym M1. Było swego czasu tam wiele nieporozumień . Powiesili tabliczkę że obowiązują ogólne zasady ruchu drogowego i teraz grzecznie ustępują według zasady prawej rączki . Ale tak naprawdę ta tabliczka nie jest potrzebna .Krilov napisał(a):Właśnie tam jest tak dziwnie
On też jechał prosto . Ty wyjechałeś zza śmietnika też z parkingu , też mogłeś uważać . Z tym że Ty widziałeś przed sobą dalszą część parkingu gdzie mogłeś sobie pocisnąć. Taka wizja dająca niejako prawo do pierszeństwa . Tak jak np u mnie na osiedlu . Skrzyżowania równorzędne . Zima . Sporo śniegu . Domniemane pierwszeństwo ma ta droga która jest bardziej rozjeżdzona . Paranoja jakaś . Kto tym ludziom dał uprawnieniaKrilov napisał(a): Ja jechałem prosto on wyjeżdżał zza śmietnika z parkingu pod blokiem.