[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Pojechałem dziś obejrzeć autko z Białegostoku. Niedawno znowu było wystawione co się okazało ?
Bardzo mocno kopci szarym dymem. Dlatego zrezygnowałem blacharsko było okej, ale technicznie nie. Co dziwne chodził na normalnych obrotach, a na dodatek brał olej.
Co do tego mechanika to powiem szczerze, że jest to mój dobry kolega. Posiadał sam Astre I. Obecnie ma Astre II i nie narzeka.
Spodobała mi się ta Astra i nie wiem czy za nią jechać. Mam do niej 300 km. Z ogłoszenia widać, że nie głupia. Dzwoniłem mówił, że blacharka jest okej. OC tylko ważne 3 tygodnie, ale tym się nie przejmuję aby auto było dobre. Dziwi mnie przypisek na dole
Niniejsze ogłoszenie jest wyłącznie informacją handlową i nie stanowi oferty w myśl art. 66,§ 1. Kodeksu Cywilnego. Sprzedający nie odpowiada za ewentualne błędy lub nieaktualność ogłoszenia.Czy to oznacza, że błędami mogą być też głupoty napisane w ogłoszeniu. Czyli np niesprawny silnik ? Szkoda mi wywalać pieniążki na same paliwo i wrócić bez niczego...
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Tutaj jeszcze mam ładną Corsę, podobno progi troszkę już podchodzą. Tylko, że zostały zabezpieczone. Mówił, że jeszcze trochę można pojeździć.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Nie mam możliwości obejrzenia dwóch aut. Oba są troszkę dalej łącznie jakby 2 obejrzeć to wynosi 500 km. Więcej z tych okolic to jedynie widziałem jeszcze astrę, ale troszkę przygnitą.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Prosiłbym o jakieś doradzenie, bo już sam mam bełkot w głowie
Może ktoś mieszka w Radomiu i mógłby obejrzeć samochód ?