REKLAMA
Witam wszystkich. Oglądam już dosyć długo te forum, jednak nie rejestrowałem się u was. Nie znam się za bardzo na samochodach, żeby wypowiadać się w temacie.
Przejdę do sedna. Mam 19 lat, zrobiłem prawko ponad pół roku temu. Samochodem mało co jeździłem, a chciałbym nabrać trochę doświadczenie. Chcę kupić do końca wakacji samochód. Jestem z Białegostoku. Tak więc, jeżeli podalibyście jakieś stronki z ogłoszeniami to prosiłbym, aby było blisko. Fundusz jaki mogę przeznaczyć to 4 tysiące + ewentualne opłaty na ubezpieczenie, przerejestrowanie. Zależy mi na ekonomiczności, żeby był diesel lub gaz. Tak samo z częściami. Preferuję auta typu hatchback. Chociaż nie powiem, niektóre auta pasują mi w sedanie.
Podobają mi się auta: Opel Corsa B, Opel Astra I, Skoda Felicia , Fiat Punto I lub II, Golf III.
Ostatnio przeglądając neta zdziwiła mnie Nubira II. Auto od handlarza, a zobaczyć to nie szkodzi.
Troszeczkę chyba za tania. Będę miał możliwość przejechania się z mechanikiem, aby mógł stwierdzić stan samochodu. To jest właśnie jeden z wyjątków samochodów typu sedan.
Link: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]