Pierwszy Samochod - 2 Wybrane.

13 Wrz 2013, 21:33

Witam... niedlugo stuknie mi 18-stka i zamierzam kupic sobie autko.. szybkie zwinne ladne i z malym spalaniem oczywiscie z gazem.
Zastanawiam sie miedzy Audi A3 1.8 T 150 KM [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] a Roverem 75 2.0 V6 150 KM [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Przyznaje... rover bardziej mi sie podoba.. ma lepsze wyposazenie no i jest 100 razy ladniejsze w srodku... Czytalem opinie o nich obu.. ale chcialbym sie dowiedziec co wy sadzicie o nich.. i ktorego wybrac.
mikecandys
Nowicjusz

Auto: nie mam

13 Wrz 2013, 21:55

Pomijam porównanie "które auto jest lepsze" ale moim zdaniem byłbyś bardzo oryginalny jeżdżąc w wieku 18 lat Roverem 75. Nie wiem czy obraz nie byłby nieco kuriozalny... Po prostu 18-latek z tych dwóch aut, pasuje bardziej do A3-ki. :)
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

14 Wrz 2013, 07:19

Że tak powiem,prawka pewnie nie masz jeszcze to weż najpierw zrób bo decyzja co do auta zmieni Ci sie jeszcze kilka razy :)
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Załamanie pogody za kierownicą
    Z powodu zmiany klimatu może wzrastać częstotliwość występowania ekstremalnych zjawisk pogodowych. Gwałtowne burze, ulewy czy grad – takie warunki na drodze są zagrożeniem dla kierowcy i wiążą się z koniecznością sprawnego ...